10.8.2018. 16:09
0
Atletičarka bh. korijena najveća je zvijezda EP u Berlinu
U ponedjeljak je u Berlinu počelo Evropsko prvenstvo u atletici, a od bh. predstavnika "u igri" za medalju jedino je Amel Tuka, koji će danas nastupiti u polufinalu na 800 metara.
Kuglaši Hamza Alić i Kemal Mešić nisu ušli u finale, dok je Mesud Pezer bio posljednji u finalnom takmičenju, piše Faktor.

Srednjeprugaš Abedin Mujezinović diskvalifikovan je u kvalifikacijama na 800 metara...

Pod zastavom BiH ne nastupa ni jedna atletičarka. No, pažnju sportske javnosti privukla je jedna atletičarka, čiji su roditelji iz BiH. Riječ je o Ivoni Dadić, koja nastupa pod austrijskom zastavom.

Roditelji ove 24-godišnjakinje su iz ratom zahvaćene Bosne i Hercegovine (Bugojno) preselili u Austriju, čije boje brani Ivona, piše Faktor.

Bez obzira na to kakav rezultat ostvarila Ivona je jedna od zvijezda na Evropskom prvenstvu u Berlinu i atletičarka o kojoj se, definitivno, najviše priča...

(Alen Avdić)
 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.