19.2.2024. 11:32
0
Tarik Omeragić osvojio 29. mjesto na Svjetskom kupu u Poljskoj
FOTO: SAVEZ KLIZAČKIH SPORTOVA BIH
Seniorski reprezentativac Bosne i Hercegovine u brzom klizanju (Short Track) Tarik Omeragić uz podršku Saveza klizačkih sportova BiH i OK BiH, nastupio je na Svjetskom kupu koji je održan od 16. do 18. februara u Gdanjsku (Poljska).

Omeragić je u Poljskoj nastupio u disciplinama 1.500 i 500 metara. Na 1500 metara imao je solidan nastup i u konkurenciji 60 takmičara zauzeo je 29. mjesto, dok je na 500 metara ostvario nešto lošiji rezultat, bio je 36.

U nastavku klizačke sezone, bh. reprezentativac nastavlja pripreme u Francuskoj za nastup na Svjetskom seniorskom prvenstvu, koje će biti održano od 15. do 17. marta u Rotterdamu (Nizozemska), saopćeno je iz Saveza klizačkih sportova Bosne i Hercegovine.

(Aldin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.