16.8.2023. 16:15
0
Objavila oglas u kojem traži apartman, komentari je "pokopali": Dala bih ti 500 eura da ne dolaziš
U Facebook grupi Apartmani Hrvatska 2023. tražim/nudim (iznajmljivanje) pojavio se neobičan oglas koji je odmah privukao pažnju svih u grupi.

Tražim smještaj za sebe i za prijateljicu u nekom lijepom smještaju, 23.08-5.9 uz more s privatnom terasom gdje možemo svirati violinu da ne smetamo drugim gostima. S pogledom na more. Želimo terasu sa cvijećem a ne starim željezom pobacanim okolo što nas je prošle godine dočekalo. Po mogućnosti odma uz more da nema stepenica i da je lagan ulaz u more. More mora biti čisto i na plazi da nema gužve, Parking mora biti obavezno za jedno auto i siguran od lopova po mogućnosti garaža. Cijena do 500 eura jer je bolje da dobijete nešto nego da vam stoji prazno, napisala je gospođa, a njena objava privukla je lavinu komentara.

- Ja bi tebi dala 500 eura samo da ne dolaziš, napisala je jedna žena, a njen komentar dobio je skoro 200 lajkova.

Druga žena joj je napisao da nije problem u onome što traži, već u načinu.

- Način na koji tražite je i više nego odbojan i bahat. Možda da promijenite pristup bi i uspjeli. Sretno i lijep pozdrav, stoji u komentaru.

- Da sam kruha gladna ne bih vam iznajmila samo zbog vaše arogancije. Može vas sram biti tražiti apartman za te uvjete po toj cijeni, pišu joj dalje.

- Da vam za te novce i violine glancamo, pišu joj dalje.

- Jeste li razmišljali o Amazonskoj prašumi? Sve vaše uvjete ispunjava, još je jedan od 170 komentara, koliko ih je zasad privukla objava ove gospođe, prenosi Jutarnji.


(Admir O.)

 
Ljetovanje
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.