21.4.2016. 16:15
0
"Jedva čekam da vidim izraz lica monstruma koji je silovao mog dječaka"
Iračkom izbjeglici 20-godišnjem Amiru A. koji je silovao dječaka iz Srbije na bečkom bazenu, bit će sljedeće sedmice izrečena presuda.

Piše: Haris Ahbabović

Dječaka je 2. decembra Amir A. napao i silovao u kabini na bazenu. Iračaninu prijeti kazna od jedne do 10 godina robije, a koliko će dobiti znat će se 26. aprila, prenosi Kurir.

"Čekam da  vidi lice zlotvora koji je uništio život mom djetetu, dok mu budu izricali presudu", kaže majka dječaka Dunja R. (43).

Dječak je poslije škole otišao na bazen, gdje je upoznao 15-godišnjeg dječaka čiji je pratilac bio Iračanin.

"Kad je moj sin otišao da se istušira, zločinac ga je odvukao u kabinu i napastvovao", rekla je majka Dunja R.

On je odmah uhvaćen i priznao da je silovao dječaka uz monstruozno objašnjenje da "je bio u krizi jer nije imao seks nekoliko mjeseci".

"Nisam mogla da vjerujem kada sam čula šta je rekao, to je monstruozno. To je kao da ja odem sutra u banku da je opljačkam jer nemam dovoljno novca za svoju djecu. Znam da fizičke rane mogu da se zaliječe, ali rane na njegovoj duši možda neće moći nikad", rekla je Dunja R.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.