30.7.2023. 12:38
0
Prva žrtva uhapšenog bivšeg vaterpoliste opisivala užas: “Javila sam se na oglas i čim sam ušla u stan zgrabio me krupni čovjek”
Miljan Čolović (41), bivši vaterpolista i osuđivani silovatelj, koji je 22. jula ponovo uhapšen u Košutnjaku u Beogradu, nakon što ga je jedna žena prijavila policiji pošto joj je pokazivao polni organ, prije osam godina napao je djevojku koja mu je čistila stan.

Pa da podsjetimo, prije nego što je seksualni manijak prije nekoliko dana ženi u parku u Košutnjaku pokazao polni organ, fotografisan je kako sijedi na klupici, a njegova slika je objavljena na društvenim mrežama kako bi se građani, a naročito žene i djeca, upozorili na opasnost. Naime, ljudi su na društvenoj mreži Tviter objavili sliku muškarca koji sjedi na klupici. Na sebi je imao crni šorc, plavu majicu i ranac na leđima, kao i naočare za vid i malu bradu.

Prvi put Miljan je bio uhapšen u Beogradu 2015. godine nakon što ga je kućna pomoćnica prijavila za silovanje. Njemu se tada sudilo i za to krivično djelo je bio osuđen pred Višim sudom u Beogradu na tri godine robije. Kaznu je odslužio.

Njegova prva žrtva, kućna pomoćnica, tokom sudskog postupka opisala je strahotu koju je preživjela, prenosi Kurir.

– Ušla sam u stan na Novom Beogradu koji je trebalo da počistim, ali me je vlasnik napao i silovao me je – rekla je tada žrtva na saslušanju u tužilaštvu.

Ona je objasnila kako se uopšte našla u stanu bivšeg vaterpoliste.

– Javila sam se na oglas u kom je čovjek tražio ženu koja bi mu očistila stan. Sjećam se da sam malo kasnila i zbog toga nisam znala kako će vlasnik stana da reaguje. Međutim, čim sam ušla, mladić izuzetno krupne građe me je zgrabio i silovao – posvjedočila je ona tada.

Nesrećna djevojka potom je detaljno opisala kako je Čolović natjerao da imaju odnos.

Iste godine, Čolović je napao još jednu djevojku, ali u Banjičkoj šumi. I ona ga je prijavila policiji, sumnjičila ga je za pokušaj silovanja, ali je na kraju za to krivično djelo Čolović oslobođen optužbi.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.