21.4.2024. 21:16
0
Srbija: Ovo je žena koju je suprug izbo nožem, iza nje ostalo troje djece
Jožef A. (36) ubio je suprugu Aranku A. (29) nožem u Ulici Baja Pivljanina u Novom Sadu, a potom navodno pokušao da se ubije.

Kako javlja reporter Blica sa mjesta zločina, par je živio u naselju Bangladeš, ali im je izgorjela kuća, zbog čega su došli u kuću brata osumnjičenog za ubistvo sa svoje troje djece, od kojih je najstarije ima samo 10 godina.

Ipak, prema riječima komšinice, par se nedavno rastao, prilikom čega je Aranka prešla da živi kod svog brata, ali je Jožef danas došao da se pomiri sa Arankom, prilikom čega je izbila svađa koja se završila tragično.

Čim sam čula svađu došla sam u njihovu kuću i vidjela Aranku kako leži krvava na podu. Izvukla sam njenu zaovu da je Jožef ne bi napao, inače ko zna šta bi bilo – priča komšinica za Novosti.

Ubio suprugu pred njenom sestrom
Podsjećamo, kako je ranije preneseno, Jozef je Aranku izbo šest puta i to pred njenom sestrom, koja je bezuspješno pokušala da je odbrani od napada.

Kako je ranije rekao portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj, njihova ekipa je intervenisala u 14.46.

– Na licu mjesta je zatečena ženska osoba sa više povreda na tijelu koja je preminula, dok je muškarac pokušao samoubistvo hladnim oružjem i prevezen je na reanimaciju Urgentnog centra KCV – naveo je dr Krulj.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.