18.7.2016. 20:39
0
"Glava pjevačice Jelene Marjanović je bila potpuno smrskana, to je jedna teška i jeziva scena"
Od ubistva srbijanske pjevačice Jelene Marjanović prošlo je više od tri i po mjeseca. Ona je nestala 2. aprila, a njeno tijelo je pronađeno dan kasnije na nasipu Crvenka u Borči.

Nove detalje istrage otkriva novinar TV Pink Mladen Mijatović koji je među prvima vidio njeno unakaženo tijelo. Mijatović je među prvima izašao na mjesto zločina i vidio kako je izgledalo tijelo ubijene pjevačice.

- Glava joj je bila potpuno smrskana. To je jedna teška i jeziva scena - rekao je Mijatović opisujući kako je izgladalo tijelo svirepo ubijene pjevačice.

- Dobro je što se ne hapsi neko po svaku cijenu kako bi javnost bila zadovoljena, već će biti uhapšena osoba koja je izvršila zločin kada budu dovoljno jaki argumenti protiv nje - smatra Mijatović.

Prema njegovim riječima, u ovom trenutku policija ima relativno pristojna saznanja o tome ko je, ne izvršio direktno zločin, ali ko je umiješan u zločin ili prikriva zločin, odnosno ko je možda saučesnik.

- Međutim, bez konkretnih dokaza na osnovu kojih bi ubica bio uhapšen nema svrhe hapsiti ni te pomagače. Ni za njih nema dovoljno materijalnih dokaza kako bi završili u zatvoru - dodao je Mijatović.

(Pink.rs)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.