10.10.2016. 8:57
0
Pedofil iz Vranja: Ako mora, sačekaću da završi osnovnu, pa je ženim
Nenad Stevanović Roki (37) iz vranjskog sela Kriva Feja u Srbiji, koji je snimljen kako ljubi N.S. (13) ispred osnovne škole u Vranju, rekao je pred tužiocem da se on i djevojčica vole i da će je kad-tad oženiti.
 - Još ljetos sam spremio kumove, starog svata i neću odustati od N.(13). Ako baš mora, sačekaću da završi osnovnu školu - rekao je Stevanović juče pred nadležnim tužiocem.

Stevanoviću je poslije saslušanja određen pritvor do 30 dana, prenosi Alo.

Podsjetimo, policija je u petak uhapsila Stevanovića zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljenih polnih radnji. On je ispred škole ljubio maloljetnu N.S. pred zgroženim prolaznicima.

(Alen Avdić)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.