30.10.2016. 10:47
1
Pucnjava u noćnom klubu: Ubijen 24-godišnjak, tri osobe povrijeđene
Jedan mladić je ubijen, a trojica su ranjena u pucnjavi u noćnom klubu "Zipa" u centru Valjeva, javlja RTS.

Do pucnjave je došlo oko dva sata poslije ponoći kada je neidentifikovani muškarac, koga obezbjeđenje nije bilo pustilo da uđe u objekat, nasumice pucao iz pištolja kroz stakleni izlog kluba u kojem se nalazio veliki broj ljudi, pišu beogradski mediji. 

Od posljedica ranjavanja preminuo je 24-godišnji mladić iz Valjeva čiji su inicijali D.D. 

On je pogođen u glavu i grudni koš i prevezen je u urgentni centar, ali je podlegao povredama. 

Jedan od povrijeđenih mladića, čiji su inicijali D.M. /26/ pogođen je u karlicu i noge i nalazi se u šok sobi. Drugi ranjeni, čiji su inicijali D.P. /40/ pogođen je u natkoljenicu i zadržan je na bolničkom liječenju, dok je treći pušten kući poslije ukazane pomoći. 

Policija intenzivno traga za napadačem. 

(SRNA)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.