17.3.2024. 10:56
0
Detalji pucnjave u Srbiji: Napadači pucali u mladića iz automobila u pokretu, ležao ranjen na cesti
Mladić S.T. (25) teško je povrijeđen u oružanom napadu koji se dogodio sinoć u Valjevu, kada je na njeg pucano iz automobila u pokretu.

Napad se dogodio u Sinđelićevoj ulici oko 23.30 sati, piše Blic.

- Napadači su pucali u mladića i pobjegli sa mjesta napada, dok je ranjeni ostao da leži na pločniku. Odmah je obaviještena hitna pomoć, ali i policija. Mladić je prevezen u Opštu bolnicu u Valjevu gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede - rekao je izvor upoznat sa slučajem.

On je dodao da je napadač pucao u tijelo mladića.

- Sumnja se da je napadač pucao da ubije mladića. Ranjeni muškarac pogođen je u leđa, tačnije u lopaticu. Tom prilikom zadobio je tešku tjelesnu povredu, ali srećom trenutno nije životno ugrožen - rekao je sagovornik.

Policija je sinoć obavila uviđaj i uzeti su svi tragovi koji mogu da pomognu u istrazi.

(Sead M.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.