10.1.2017. 10:47
0
Troje djece ostalo bez majke: Muž slučajno upucao ženu!
Novopazarka Danijela P. (38) preminula je tokom noći u novopazarskoj bolnici od posljedica ranjavanja vatrenim oružjem.

Kako srbijanski “Alo!” saznaje, Danijelu je pogodio metak iz puške koja je opalila dok je bila u rukama njenog supruga V.P. (47).
 
“On je pušku pokazivao svom prijatelju i ona je slučajno opalila i pogodila Danijelu u grudi. Odmah su je prebacili u bolnicu, ali nesretnoj ženi nije bilo spasa. Ispitaćemo sve svjedoke i izvršiti istragu kako bismo ispitali sve okolnosti ovog slučaja i provjeriti njegovu tvrdnju da je puška slučajno opalila”, priča izvor “Alo!” iz istrage.

Kako se nezvanično saznaje, V.P. je pokušao samoubistvo kada je saznao da mu je žena podlegla povredama, a trenutno se nalazi u pritvoru.

V.P. je strastveni lovac i ima više komada oružja. Sa Danijelom je imao troje dece.

(Alo/Merima Druškić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.