14.1.2017. 17:28
2
Kosovo: Eksploziv na pruzi kojom ide voz iz Beograda?
Specijalne kontradiverzione jedinice kosovske policije (KP) provjeravaju prugu na sjeveru Kosova, kojom bi trebalo da prođe voz iz Beograda do Kosovske Mitrovice, nakon objavljenih snimaka da je postavljen eksploziv, rekao je danas agenciji Beta regionalni komandir KP na severu Kosova Nenad Đurić.
Nenad Đurić je naveo da kontradiverzione jedinice kontrolišu prugu nakon što im je dostavljen snimak iz Prištine na kojem se vide nepoznate osobe kako postavljaju ekspoziv uz šine, koji je prijetnja vozu koji je jutros iz Beograda krenuo ka Kosovskoj Mitrovici.

Specijalci su započeli kontrolu četrdesetak kilometara pruge od administrativne linije do Kosovske Mitrovice, u koju bi voz iz Beograda, nakon skoro dvije decenije, trebalo da stigne oko 19 sati.

Kako prištinski mediji prenose, snimak je objavio i prištinski portal Indeksonlajn, a emitovan je i na Facebook stranici "Jedna nacija" (Nje kombi).

(N1/Amila Alijagić)
2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.