14.1.2017. 18:00
2
Ubijala sek*om: Fatalna Srpkinja optužena za dva ubistva na Malti
Fatalna Srpkinja Dragana Mihalković (45) optužena je juče za dvostruko ubistvo britanskih penzionera tokom prošle godine.

Sudija je naveo da je Mihalkovićeva izazvala tjelesne i duševne patnje penzionerima Nevillu  Iersu i Davidu Grantu poslije čega su umrli.

- Mihalkovićeva je saslušana 12. oktobra na Malti. Kod inspektora je sumnju u Iersovu prirodnu smrt probudilo to što je David Grant njen dugogodišnji dečko, preminuo u istom stanu. Ona je uhapšena jer nije imala važeću dozvolu boravka. Na tijelu pokojnog Nevilla pronađene su neobične povrede koje su mogle da nastanu uslijed grube seksualne igre - prenijeli su mediji riječi inspektora koji je radio na ovom slučaju.

Iživljavanje

Fatalna Srpkinja saslušavana je više puta i davala je različite verzije događaja.

- Ona je u Srbiji bila optužena za druge zločine 2002. i 2004. godine. Video-zapisi nađeni u njenom mobitelu ukazali su na to da se prema žrtvama ponašala nepažljivo i da je to moglo dovesti do njihove smrti. Ona je, također, njima davala lijekove bez recepta - čulo se jučer pred malteškim sudom.

Kod Dragane Mihalković otkrivene su i kreditne kartice koje su pripadale pokojnom Grantu. Njen zastupnik je zatražio da bude puštena uz kauciju, čemu se tužilaštvo usprotivilo, uz činjenicu da Dragana na Malti živi ilegalno. Sud je na kraju odlučio da ona ostane u pritvoru.
- Kada je sudija saopštio odluku, Mihalkovićeva je počela da plače i viče: „Časni sude, ja sam nevina. Molim vas“ - govorila je Srpkinja.

Podsjetimo, ona je u oktobru prošle godine uhapšena i puštena, nakon što je Neville (78) preminuo u njenom stanu poslije seksualnog odnosa.
- Fatalna Srpkinja navela je da nije kriva za njegovu smrt, kao ni za smrt svog bivšeg dečka Davida  Granta (68) u februaru prošle godine. Ipak, njen zahtjev za kauciju je odbijen - prenijeli su mediji.

 
Burne noći

Dragana je u žižu javnosti došla nakon Nevillove smrti u njenom stanu. Naime, istraga koja je vođena na Malti pokazala je da je on, bivši vozač bagera, cijele noći s Mihalkovićevom pio i zabavljao se u lokalnom baru na Malti.
- Penzionerovo tijelo pronađeno je u Draganinom stanu, a pored njega se nalazilo 10.000 funti - prenijeli su britanski mediji.

Zanimljivo je da je u februaru prošle godine David Grant (68), Draganin dugogodišnji dečko, takođe pronađen mrtav u istom stanu, ali tada nije bilo sumnjivih okolnosti.

(Amila Alijagić/Kurir)

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.