20.2.2017. 13:04
0
Posljednja poruka mladića koji je jučer stradao na motoru: Zamisli umreš, a ne odjaviš se s Fejsa
U teškoj nesreći u nedjelju popodne je poginuo motociklist iz Pule, potvrdila je istarska policija.

Nesreća se dogodila na cesti Novigrad-Nova Vas kad su se sudarili motocikl “kawasaki” i automobil “daewoo”, koje je dolazilo iz suprotnog smjera, motocikl je otklizao i udario u “opel” iza “daewooa”.

Motociklist Nenad Hušak (49) je poginuo na licu mjesta, a suvozačica je prevezena u pulsku bolnicu.

ŠibenikIN javlja kako je poginuli Nenad Hušak bio lubiteljj motora, podsjećaju i da je Hušak prošle godine u Puli pronašao legendarnog šibenskog milicajca Gorana Teodorovića Tozu o kojemu Šibenikom kruže razne priče. Toza je, naime, kruži legenda, sa stabla skakao na motorista u vožnji, psa bez brnjice privodio u policijsku stanicu, razuzdanu omladinu pitao sjede li doma tako na trafici… ŠibenikIn je zahvaljujući i Hušaku došao do Toze koji je razveselio brojne Šibenčane otkrivši istinu o svom život.

Hušak, za kojim tuguju i Šibenik i Pula, je u četvrtak na svom Facebook profilu napisao “Zamisli, umreš, a ne odjaviš se s fejsa…….:-D #croatiantragedies”.

(Merima Druškić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.