26.3.2017. 17:05
0
Pretukli nekadašnjeg člana Zemunskog klana jer im je prije 17 godina ranio sestru
Brat Dejana Ranđelovića, nekadašnjeg pripadnika „zemunskog klana“, pretučen je iz osvete jer je prije 17 godina ranio sestru jednog od napadača, prenio je danas beogradski Kurir.

Srđan Marić (42) i Nebojša Lukić (39) uhapšeni su u filmskoj potjeri u naselju Višnjička Banja nakon što su brutalno pretukli Ivana Ranđelovića, brata nekadašnjeg pripadnika „zemunskog klana“ Dejana Ranđelovića Krnje.

Kako Kurir saznaje, motiv obračuna i prebijanja je sukob porodica Marić i Ranđelović i neraščišćeni računi iz prošlosti.

- Marić i Lukić su sačekali Ranđelovića u naselju Višnjička Banja i pokušali da ga strpaju u gepek. Međutim, on se branio i otimao. Zbog toga su ga krvnički izubijali - kaže izvor Kurira.

Ranđelovićev život spasli su slučajni prolaznici, koji su, uplašeni jezivom scenom, pozvali policiju.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.