28.10.2017. 17:30
2
Navijač Šibenika pretučen leži na podu, a torcidaš ga udara metalnom šipkom
Zbog napada na šibenske Funcute policija je uhapsila 58 pripadnika Torcide, kojima prijeti kazna zatvorom u trajanju od tri mjeseca do tri godine.

 
Na slobodu su pušteni svi navijači Hajduka osim jednoga, kojem prijeti kazna od čak pet godina zatvora. Osumnjičen je za nanošenje teške ozljede.
 
Podsjetimo, do masovne tučnjave došlo je uoči utakmice Šibenika i Hajduka kada su navijači splitskog kluba naoružani bakljama i palicama upali na okupljanje domaćih navijača na Starom pazaru. 
 
Društvenim mrežama kruži fotografija koju su snimili reporteri Sibenik.in-a, a na kojoj se vidi bespomoćni navijač Šibenika kako leži, dok ga torcidaš udara metalnom palicom. 



Uz poruku "što nas ne ubije, ojača nas", ozlijeđeni tajnik Udruge navijača Šibenski Funcuti, Igor Anaković, navijač s ove fotografije, pozvao je iz bolničkog kreveta sugrađane da odu na Baldekin podržati šibenske košarkaše na utakmicu protiv Splita (79:65), piše Index.hr.

(Amila Alijagić)

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.