20.3.2018. 8:55
0
Pustoš u Crnoj Gori nakon povlačenja mora
Najgore je prošlo. More se povuklo u vlastitu “utrobu” nakon plimnog talasa koji je zapljusnuo čitavo crnogorsko primorje

Šteta će tek biti procijenjena, a kada je riječ o barskoj rivijeri najgore su uslijed “pomame mora” minulih dana prošli ugostitelji u Čanju, Sutomoru i na šušanjskom dijelu obale, gdje su talasi bukvalno demolirali brojne ljetne bašte, ali i pojedine lokale koji rade tokom čitave godine, piše “Barski portal“.

Meteorolozi kažu da nema razloga za strah od reprize nemilih scena.

Društvene mreže preplavljene su fotografijama i video zapisima sa prizorima kakvi skoro da se ne pamte na južnojadranskoj obali.

Mještani, ugostitelji, prevoznici i drugi preduzetnici su se u međuvremenu samoorganizirali i očistili najveći dio otpada koji je ostao povlačenjem mora. Detaljno čišćenje započele su i komunalne službe…


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.