29.4.2018. 12:50
0
Vozilo kosovske policije sletjelo u rijeku, traga se za dvojicom policajaca
Pripadnici kosovske policije A.T. (23) i M.D. (26) nestali su prošle noći kada je njihovo vozilo sletjelo sa autoputa Đeneral Janković-Kačanik u rijeku Lepenac.

Potraga za njima prekinuta je jutros oko 4sata i nastavlja se i danas, izjavio je za Kohu portparol Kosovske policije za region Uroševca Agim Gaši (Gashi), prenio je portal Kossev .

U saopćenju kosovske policije navodi se da je policijsko vozilo sinoć oko 20.45 sati iz sada nepoznatih razloga, na autoputu Đeneral Janković-Kačanik, prešlo na lijevu stranu puta i sletjelo u rijeku Lepenac.

Premijer Kosova Ramuš Haradinaj (Ramush) je kazao da je veoma tužna vijest o nestanku dvojice kosovskih policajaca u rijeci Lepenac.

– Dijelimo sa porodicom i prijateljima uznemirenost i zabrinutost u ovoj veoma teškoj fazi nade i straha za sudbinu naših policajaca – naveo je Haradinaj, piše “B92“.


(Admir Oručević)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.