25.5.2018. 10:47
0
Tadić na regionalnoj konferenciji o borbi protiv organiziranog kriminala
Na Policijskoj akademiji u Zagrebu održana je Regionalna konferencija o transnacionalnom organiziranom kriminalitetu u organizaciji ICITAP-a (International Criminal Investigative Training Assistance Program) Ministarstva pravosuđa SAD-a, na kojoj je, između ostalih, sudjelovao ministar pravosuđa i glavni državni odvjetnik Sjedinjenih Američkih Država Jeff Sessions.

Sudionici skupa - dužnosnici tužiteljstava i policije zemalja regiona razgovarali su o modalitetima suradnje u borbi protiv prekograničnog organiziranog kriminala. 

V.d. glavnog tužitelja Tužiteljstva BiH Gordana Tadić prezentirala je rezulate rada Tužiteljstva BiH u proteklom periodu te istakla da su tužitelji Tužiteljstva BiH sudjelovali i aktivno sudjeluju u većem broju međunarodnih operacija koje se provode u borbi protiv terorizma i opasnosti od terorizma, neovlaštenog prometa opojnim drogama, krijumčarenja oružja i vojne opreme, krijumčarenja ilegalnih migranata i drugih kaznenih djela.

Iz BiH su na konferenciji sudjelovali v.d. glavnog tužitelja Gordana Tadić i direktor Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH Mirsad Vilić, saopćeno je iz Tužiteljstva BiH.

(FENA / Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.