25.9.2018. 19:49
0
Zoran Kesić ismijao Vučićevu izjavu oko perača prozora: Ovaj insert je trajao 27 sekundi, ili što bi Vučić rekao 2,7 perača prozora u Americi odoše
Nedavno su smrtno stradala dva radnika tokom izvođenja radova na "Beogradu na vodi".

Piše: Haris Ahbabović

Na internetu se pojavio lažni podatak koji kaže da u Americi svako deset sekundi pogine jedan perač prozora.

Popularni srbijanski novinar i TV voditelj, Zoran Kesić, našalio se u svojoj emisiji "24 minuta sa Zoranom Kesićem" na račun Vučića koji je naveo taj podatak kao validan, iako se radilo o šali.

"Znate li da u SAD-u svakih 10 sekundi gine jedan od perača prozora", rekao je Vučić na press konferenciji.

"Ovaj insert je trajao tačno 27 sekundi, ili što bi predsjednik Vučić rekao 2,7 perača prozora u Americi odoše", rekao je Kesić u emisiji.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.