14.10.2018. 16:20
1
Đaci se požalili Kolindi da im fali dvorana, ona odgovorila da imaju livadu
Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar - Kitarović je prošle sedmice "premjestila" svoju kancelariju u Brodsko-posavsku županiju, gdje je posjetila više gradova i opština-Slavonski Brod, Staru i Novu Gradišku, Okučane, Sikirevce…

Upravo je tamo dočekalo, kako su napisali na Facebook stranici Radio Slavonija, veliko iznenađenje. Naime, ispred škole su je velikim aplauzom dočekali učenici. Kolinda se fotografisala sa njima, a onda su kratko i porazgovarali.

"Je li vam dobro u školi", pitala je predsjednica učenike. "Daaaa", odgovorili su.

Dok se još nisu ni utišali, gospođa koja je sa njima dočekala Kolindu, vjerojatno direktorica škole, pitala ih je: "A šta nam nedostaje"?

"Dvorana", opet su rekli svi učenici.

Kolinda se osvrnula oko sebe i učenicima odgovorila: "Zato imate livadu".

Direktorica je nakon nekoliko sekundi ćutanja ipak progovorila: "Da, veliku livadu", prenosi CDM.

Njih dvije su potom pred djecom vrlo kratko razgovarale, a onda je predsjednica otišla, dok su joj djeca veselo mahala.



(Lejla Trle)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.