8.4.2019. 15:58
0
Bračni par stradao u požaru, uhapšena žena
Dvije osobe stradale su u požaru koji je izbio rano jutros u jednoj kući u rožajskom naselju Besnik u Crnoj Gori.
Dojavu da gori porodična kuća u Besniku dobili su u 5:50 sati, saopćio je za RTC Rožaje šef rožajske vatrogasne službe Nuradin Agović.

- Požar je zahvatio dnevni boravak. Stradali su vlasnik kuće i njegova supruga - kazao je Agović. 

- U toj prostoriji ponađena su ugljenisana tijela - rekao je Agović, dodajući da su uspjeli zaustaviti vatru da se proširi na druge prostorije.

Kako nezvanično saznaje portal Antena M, zbog sumnje da je podmetnula požar, uhapšena je jedna žena, navodno bivša supruga stradaloga, koja je, kako se sumnja, krenula bježati s mjesta zločina i uhapšena je u Kolašinu.

Ona je, prema nezvaničnim saznanjima, priznala zločin nakon hapšenja, piše Avaz.

(Alen Avdić)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.