16.8.2021. 9:57
1
Raspisana međunarodna potjernica za sinom Izeta Latovića, koji se sumnjiči da je ubio Edina Hamidovića
Ministarstvo unitrašnjih poslova Srbije raspisalo je međunarodnu potjernicu za Emrahom Latovićem (27) iz Sjenice, osumnjičenim da je prošlog petka pucao i ubio osnivača i urednika Facabook stranice “Sjeničke novine” Edina Hamidovića (48), nezvanično saznaje radio 'Sto plus'.

Emrah Latović je, kako se sumnjiči, iz vozila u pokretu pucao i sa sedam hitaca pogodio Hamidovića dok se, u društvu supruge i djece, šetao centrom Sjenice, nakon čega je pobjegao u pravcu granice sa Crnom Gorom.

Policija je, zbog sumnje da mu je pomogao da ilegalno pređe granicu sa Crnom Gorom i napusti Srbiju, uhapsila R.Đ. (36) iz Sjenice.

Hamidoviću, pogođenom u grudi, rame i nogu, ukazana je pomoć u novopazarskoj Opštoj bolnici, a zbog pogoršanja stanja transportovan je u Klinički centar u Kragujevacu gdje je u četvrtak večer preminuo.

Bio je član Stranke pravde i pomirenja, kao i osnivač “Sjeničkih novina”. Hamidović je još u aprilu mjesecu ove godine prijavio Izeta Latovića policiji zbog upućivanja prijetnji.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.