22.8.2021. 8:57
0
Na Ibarskoj magistrali poginuli roditelji četvoro djece, udario ih kamion
Beograđani Snežana Kljajić (53) i njen suprug Milan (48) nastradali su u saobraćajnoj nesreći koja se u petak oko 21 sat dogodila na Ibarskoj magistrali kod Rušnja, prenosi srbijanski Kurir.

Kako nezvanično saznajemo, automobilom je navodno upravljala Snežana, dok je njen muž bio na mestu suvozača, javlja Kurir.

- Sudar je bio jeziv. Od siline udarcam automobil se prevrnuo i bio je potpuno smrskan. Vidjelo se da u njemu niko nije mogao da preživi. Ljekari Hitne pomoći mogli su samo da konstatuju smrt muškarca i žene - ispričao je očevidac za Kurir i dodao:

- Vatrogasci su morali da sjeku lim kako bi došli do tijela nastradalih. O tome koliko je sudar bio žestok svjedoči i to što je kamion završio na travnatoj površini kraj magistrale, a saobraćaj je satima bio obustavljen.


Policija je obavila uviđaj i radi se na utvrđivanju svih okolnosti nesreće. Sumnja se da je vozač kamiona zaspao za volanom - kaže izvor srbijanskog medija.


(Amer Mujezinović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.