23.9.2022. 18:37
0
Oglasio se Vulin: Srbijanske službe prate situaciju u zemlji, regionu i na istoku Evrope
Srpske službe bezbjednosti intenzivno prate sva dešavanja u zemlji, regionu i na istoku Evrope i preduzimaju sve mjere neophodne za očuvanje stabilnosti Srbije, rekao je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Zaista sam zahvalan svim pripadnicima službi bezbjednosti koji požrtvovanim i marljivim radom čuvaju i štite svoju državu i njen teritorijalni integritet i suverenitet, baš kao i njen narod, rekao je Vulin na sjednici Nacionalnog koordinacionog tijela za spriječavanje i borbu protiv terorizma.

Vulinu su tom prilikom predočene mjere preduzete u prethodnom periodu na očuvanju mira i stabilnosti države i predstavljeni rezultati zajedničkog rada svih relevantnih službi i uprava i Tužilaštva za organizovani kriminal, saopšteno je iz MUP Srbije.

Na sastanku je bilo riječi i o energetskoj bezbjednosti, a Vulin je naveo da su srpske službe bezbjednosti posebno posvećene radu na zaštiti energetskog sektora Srbije.

Sjednici su prisustvovali predstavnici Tužilaštva za organizovani kriminal, Bezbjednosno-informativne agencije (BIA), Vojnoobavještajne agencije (VOA), Vojnobezbjednosne agencije (VBA), Ministarstva spoljnih poslova, Ministarstva finansija, Kancelarije Saveta za nacionalnu bezbjednost i ZTP, kao i Komesarijata za izbjeglice i migracije Srbije.

(A. Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.