1.2.2023. 9:00
0
Riješen slučaj nestalog Hrvata u Njemačkoj: Pronađen je na aerodromu prilikom povratka u Hrvatsku
Nakon intenzivne potrage riješen je slučaj nestalog Hrvata u Njemačkoj. Name, njemačka policija ranije je objavila kako je 46-godišnji Tomislav Crnjac nestao u Leipzigu oko sedmicu dana nakon što je tamo preselio zbog novog posla

Policija se oglasila ove srijede o nestanku 46-godišnjeg Tomislava Crnjaca. Inače, Crnjac je nestao 19. januara u Leipzigu. I to tek sedmicu dana nakon što je došao u taj grad na svoj novi posao. Kako sada navodi policija, Crnjac je pronađen i to na aerodromu kada se vratio u Hrvatsku.

”Obavještavamo Vas da je potraga za nestalim Tomislavom Crnjacom obustavljena budući da je pronađen na aerodromu prilikom povratka u RH”, javila je jutros policija o slučaju nestalog Hrvata.

Inače, tamošnja policija objavila je kako 46-godišnjak nakon dolaska u grad istog dana preselio u smještaj za osoblje u Schkeuditzu. O tome je obavijestio porodicu. No od tada ga nitko nije vidio i više nije dostupan telefonom. 

U smještaju su pronađene pak gotovo sve njegove lične stvari, između ostalog i kofer. Policija tada nije isključila da se radi o hitnom slučaju.

Podsjetimo, krajem januara je objavljeno da je Muškarac Tomislav Crnjac (46) nestao je 19. januara u Leipzigu u Njemačkoj. Muškarac je visok 165 centimetara, potpuno je ćelav, oči su mu kestenjaste boje, a broj noge 43. Policija navodi da se radi o muškarcu jače tjelesne građe koji se udaljio s adrese stanovanja u Njemačkoj. Te otišao u nepoznatom pravcu. Njegovim se nestankom bavi i policija iz Leipziga. 


(Admir O.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.