3.6.2023. 16:25
0
Tragedija na HRT-u: Poznati urednik se srušio i umro, kolege ga pokušavale oživjeti. Nesreći svjedočio i gradonačelnik Zagreba
U petak navečer u zgradi Hrvatske radiotelevizije na Prisavlju u Zagrebu dogodila se tragedija. Uposlenik HRT-a i muzički urednik na Hrvatskom radiju, 50-godišnji Ivan Dvoržak, odjednom se srušio i umro. Uprkos naporima njegovih kolega da ga vrate u život do dolaska Hitne pomoći, nije mu bilo spasa, pišu 24 sata.

Ondje se u tom trenutku slučajno zatekao i gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević koji je prije toga gostovao u Dnevniku HRT-a te je upravo bio na odlasku iz zgrade. Vidjevši što se dogodilo, s ostalima je pričekao dolazak mrtvozornika.

Dvoržaku je pozlilo za vrijeme radnog vremena.

“Zezao se, nasmijavao ostale i samo se iz čistog mira srušio. Kolege su ga oživljavale, zvali su odmah Hitnu pomoć, a onda je naišao i gradonačelnik. Zvao je mrtvozornika i vještaka i cijelo vrijeme čekao s kolegama da dođu. Policija je do dugo u noć bila, svi su jako potreseni”, kazali su s HRT-a za 24 sata.

Dvoržaka će slušatelji pamtiti po popularnoj emisiji “Glazba za sanjarenje” koja se emitirala nedjeljom navečer.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.