30.6.2023. 9:32
0
Fudbalski trener Ljupko Petrović vozio u kontra smjeru pa izazvao stravičan sudar
Automobil Mercedes B180 kojim je upravljao vozač, za kojeg se ispostavilo da je čuveni fudbalski trener Ljupko Petrović (76) kretao se lijevom saobraćajnom trakom u kontra smjeru i udario u bočnu stranu automobila “ševrolet Aveo”, kojim je upravljao vozač Ž.K. (63).

Oba vozača su imali 0,00 promila alkohola u krvi.

Međutim, čak i kada je vidio da nije na dobrom pravcu, vozač, za kojeg je utvrđeno daje Ljupko Petrović, nastavio je da vozi. Automobili i kamioni su pokušavali da ga izbjegnu, ali je na kraju došlo do nezgode.

Petrović je zbog lakših povreda prevezen na VMA.

Kako se vidi na snimku objavljenom na Instagram stranici “192_rs”, vozač “mercedesa” gotovo se direktno sudario sa automobilom koji mu je dolazio u susret.


(Admir O.)

 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.