27.8.2023. 13:47
0
Porodica iz Njemačke na odmorištu u Hrvatskoj "zaboravila" sina: Našli se ponovo preko društvenih mreža
Jedna porodica iz Njemačke je na odmorištu kod Slavonskog Broda zaboravila svog 17-godišnjeg sina. Policija navodi da je oko 8:50 sati porodica privatnim automobilom stala na odmorište u Vrpolju.

Vozilom je upravljao otac (51) dok su majka i stariji brat spavali, a mlađi je sin u nekom trenutku bez znanja oca, izašao iz vozila. Otac je u nekom trenutku nastavio putovanje prema zapadu bez djeteta u vozilu.

Mladić pak uz sebe nije imao ni mobitel niti je znao telefonske brojeve svoje porodice pa je intervenirala policija.

Policijski službenici su sa situacijom upoznali ostale policijske ophodnje, pomogli su dječaku i prevezli ga u policijsku stanicu, gdje su putem društvenih mreža stupili u kontakt s članovima porodice.

Kontaktirali su s ocem koji je u blizini Lužana shvatio da sina nema u automobilu, nakon čega se porodica vratila te oko 10.50 sati preuzela dječaka.

(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.