22.11.2023. 11:20
0
Dramatično na Kosovu: Bacili ručnu bombu na stočnoj pijaci, devetero povrijeđenih
Petero povrijeđenih osoba prebačeno je u Univerzitetski klinički centar Kosova (KKUK) nakon što je u srijedu rano ujutro bačena ručna bomba na stočnoj pijaci u Prizrenu.

Šef hitne službe u Prizrenu, Hekuran Vecgishti, potvrdio je za Koha Ditore da su preostale četiri osobe puštene kuće.

“Četvero ih je pušteno, pet je upućeno na Klinički centar jer imaju povrede koje se ne mogu sanirati kod nas”, rekao je Vecgishti.

Direktor hitne službe KKUK-a Naser Syla rekao je da su povrijeđeni izvan životne opasnosti.

U eksploziji ručne bombe na stočnoj pijaci u Prizrenu u srijedu ujutro ozlijeđeno je devet osoba, potvrdila je kosovska policija.

Trojica osumnjičenika su identificirana i za njima se traga.

“Danas, 22.11.2023., oko 04:50, policija je primila informaciju o povrijeđenima na stočnoj pijaci u Prizrenu. Prema prvim informacijama, sumnja se da je devet osoba zadobilo povrede od eksplozije ručne bombe.

Na mjesto događaja izašla je policija. Obaviješten je i tužitelj. Na mjesto događaja stigla je i regionalna istražna jedinica Prizren koja prikuplja dokaze i svjedočenja.

Trojica osumnjičenih su identificirana i za njima policija traga”, rekao je glasnogovornik policije Vesel Gashi.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.