24.12.2023. 21:58
0
Dramatični snimci iz Beograda: Velike policijske snage krenule na demonstrante. Lete kamenice. Građani skandiraju policiji: "Mi vas plaćamo"
U Beogradu se večeras održava sedmi protest opozicije po redu.

Kako javlja Nova.rs, velike policijske snage krenule su na građane. Oni su potisnuli građane koji su se našli kod Skupštine grada Beograda. Jedan dio policije pozicionar je u ulici Dragoslava Jovanovića.
Prema pisanju istog medija, ispred Skupštine grada Beograda došlo je do komešanja, a u jednom trenutku su poletjele kamenice. Policija je odgovorila tako što je na okupljene građane bacila biber sprej i dimne bombe. Okupljeni građani skandiraju: "Mi vas plaćamo".
 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.