27.1.2024. 17:14
2
Detalji užasa u Novom Pazaru: Osim što je silovao, monstrum je kćerku tjerao da šalje glasovne poruke pedofilima
Inspektori za Visokotehnološki kriminal su se šokirali kada su nakon hapšenja N. D. (45) iz okoline Novog Pazara u njegovom kompjuteru pronašli glasovne poruke njegove kćerke (13), koju je sedam godina silovao.

Nakon što je N. D. uhapšen policajci su u njegovoj kući u kojoj je živio sa sinom i kćerkom, kao i ocem i majkom, pronašli i oduzeli računar.

- Kompjuter je poslat na vještačenje. Inspektori su u njemu osim slika i video snimaka na kojima on sa svojom kćerkom ima seksualne odnose, pronašli i pedofilski materijal na kojem su druga djeca, rekao je izvor iz istrage.

Kako dodaje, policajci su se šokirali kada su u računaru pronašli i glasovne poruke.

- Utvrđeno je da je osumnjičeni N. D. osim što je terao svoju kćerku na seksualne odnose koje je snimao i fotografisao, primoravao dijete da snima glasovne poruke pedofilima. Djevojčica u tim porukama govori najprljavije stvari, a u pozadini se čuje glas N. D. koji joj naređuje da bude još eksplicitnija. Kao i snimke i fotografije okrivljeni je i te glasovne poruke prodavao za 10 dolara, navodi izvor.

Policija je ovog monstruma otkrila tako što je 27. decembra prošle godine u akciji pod nazivom “Armagedon” uhapsila osam pedofila.

- U njihovim računarima je pronađen veliki broj fotografija i video-snimaka na kom odrasle osobe imaju seksualne odnose sa maloletnicima. Inspektori za borbu protiv Visokotehnološkog kriminala su zatim detaljnom analizom internet adresa uspeli da povežu ko je i odakle poslao stravične slike i video-zapise. Među tim adresama je otkrivena i ona koja je pripadala osumnjičenom N. D., rekao je sagovornik.

Istakao je i da je N.D. i ranije bio u zatvoru zbog proganjanja maloletnica, piše Informer.

- Šok je uslijedio kada su policajci utvrdili da na snimcima i fotografijama upravo N. D. ima seksualne odnose sa svojom kćerkom. Zatim je otkriveno da je osumnjičeni taj pedofilski materijal prodavao drugim bolesnicima i za to naplaćivao 10 dolara. Istragom je takođe utvrđeno da je N. D. ranije bio na robiji zbog proganjanja maloljetnica, zaključuje on.

Novi Pazar
2
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.