4.7.2024. 18:41
0
Starac izazvao paniku u Beogradu: Usred dana s puškom hodao kroz grad
Na društvenim mrežama pojavio se snimak starijeg muškarca koji je hodao Bulevarom kralja Aleksandra u Beogradu i u ruci držao pušku.

Prema nezvaničnim informacijama, nešto poslije 13 časova građani su primjetili i vidjeli na ulici muškarca sa puškom i odmah prijavili policiji.

Kako navodi izvor Blica upoznat sa slučajem, policijske patrole uputile su se ka mjestu gdje je muškarac primjećen.


“Muškarac je pronađen i utvrđeno je da je kod sebe imao vazdušnu pušku. Rekao je policiji da ju je nosio ulicom jer je planirao da je preda policiji na Zvezdari”, kaže izvor.

Kako saznaje Blic, dežurni tužilac Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu naložio je policijskim službenicima podnošenje prekršajne prijave protiv muškarca (76), koji je prenosio vazdušnu pušku na nepropisan način.

 
Beograd
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.