24.1.2016. 17:10
0
Marinac i dvojica policajaca uhapšeni zbog proizvodnje i prodaje droge
U policijskoj akciji provedenoj u okviru borbe protiv prometa narkoticima na Filipinima uhapšen je marinac i dvojica policajaca.
Riječ je o dvojici pripadnika snaga sigurnosti kod kojih je pronađeno i zaplijenjeno 17 paketića metamfetamina i nekoliko alata za pravljenje droge.

Nova hapšenja uslijedila su nakon što je nedavno pritvoren vojni pukovnik Ferdinand Marcelino, koji je ranije obnašao funkciju unutar filipinske Agencije za suzbijanje droge (PDEA).

On je uhapšen u Manili u objektu u kojem je smješten laboratorij za preradu metamfetamina. Kod njega je zaplijenjeno 64 kilograma metamfetamina u vrijednosti od 6,7 miliona dolara.

Marcelino je negirao bilo kakvu umiješanost u nezakonite radnje u vezi sa prometom narkoticima iako se tereti za proizvodnju i prodaju droge. 

(Anedolu Agency)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.