17.3.2016. 17:45
0
"Sve što je pisano o Aleksandri je laž, da se kockala i da je zbog nje Herbert izgubio kuću"
Aleksandru S. (22) srpskog porijekla je zadavio njen suprug Herbert S. (41) u bečkoj opštini Penzing, barem su tako pisali mediji u Austriji.

Piše: Haris Ahbabović

Iako je imao zabranu prilaska Aleksandri zbog nasilničkog ponašanja, njen suprug je kobnog dana došao u stan i poslije žestoke svađe ugušio je dok su u sobi bile njihove dvije kćerke.

U međuvremenu, mediji su preneli Herbertove navode da ga je supruga iskorištavala. To je za beogradski Kurir demantovala porodica ubijene, koja je razočarana načinom na koji je Aleksandra predstavljena u javnosti.

"Sve što je pisano o Aleksandri je laž, da se kockala i da je zbog nje Herbert izgubio kuću", kaže izvor Kurira.

"Među njima je sve bilo dobro do prije neke dvije godine kada je on dobio otkaz. I tada su počele provokacije. Počeo je i da se kocka i uopšte se nije interesovao za ženu i djecu. Aleksandra je morala sama da se brine o kćerkicama", tvrde iz porodice Ibraimović za Kurir.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.