20.4.2016. 22:54
3
Otac mučio silovatelja kćerke, pa mu odrezao obje šake
Indijac Parminder Singh (25) je odsjekao obje šake 17-godišnjaku koji je optužen za silovanje njegove kćerke, stare tek sedam mjeseci, piše Daily Mail.

Otac je navodno prvo prebio 17-godišnjeg osumnjičenika, onda ga je svezao za drvo, a potom mu odsjekao obje šake, te na kraju osakaćenog mladića ostavio kraj obližnjeg kanala. On je 2014. godine optužen za zlostavljanje bebe, nakon što ga je na djelu uhvatila majka djeteta.

Policija ga je do suđenja smjestila u popravni dom, ali kada se pojavio na suđenju, otac djeteta ga je namamio na osamu nudeći sporazum izvan suda.

“Otac je čovjeka teško prebio, potom ga je svezao za drvo i odsjekao mu šake. Lokalno stanovništvo pozvalo je policiju, a mi smo ga odmah po dolasku odveli u bolnicu”, rekao je Swapan Sharma, policijski službenik u Bathindi, prenosi Avaz.

 
Anesa Agović
3
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.