20.7.2016. 9:40
0
Johnson: Nakon izlaska iz EU-a kontrolirat ćemo useljavanje u zemlju
Britanski ministar vanjskih poslova Boris Johnson rekao je u utorak da će britanske vlasti, kada završi proces izlaska iz EU-a, moći kontrolirati useljavanje u zemlju.

"Nakon izlaska iz EU-a, jednom kada završe naše obveze po nekontroliranoj slobodi kretanja, sigurno je da će biti moguće imati sistem kontrole", rekao je novinarima, navodi Hina.

"To ne možete učiniti odmah, jasno, jer smo još u EU-u", dodao je.

 Želja da se kontrolira imigraciju bila je jedan od najvažnijih razloga zbog kojeg su mnogi Britanci glasali za izlazak iz EU-a na referendumu prošli mjesec.


(FENA)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.