21.1.2017. 20:06
0
U nizu bombaških napada u Bagdadu poginule četiri, a ranjeno devet osoba
Najmanje četiri osobe poginule su u napadima izvedenim na različitim područjima u Bagdadu

Hatim el-Jabiri iz policijske stanice Bagdada izjavio je za AA da se jedan od napada dogodio u blizini tržnice na području El-Ubeydija na istoku Bagdada. Eksplozinu napravu su aktivirale neidentificirane osobe, prilikom čega su poginule dvije, a ranjeno šest osoba. 

U još jednoj eksploziji na području Seb'ul Bura na sjeveru Bagdada poginula je jedna, a ranjene su tri osobe. Eksplozivna naprava je postavljena na cesti. 

Tijelo jedne osobe, ubijene iz vatrenog oružja, pronađeno je na području Tajija. Još niko nije preuzeo odgovornost za ove napade. 


(Anadolu Agency)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.