12.6.2017. 14:52
0
Ivanka Trump tvrdi da je njen otac "nevjerovatni optimista"
Kćerka američkog predsjednika Donalda Trumpa, Ivanka, izjavila je da se njen otac osjeća "slobodnim" i da je "nevjerovatno optimističan" nakon kongresnog svjedočenja smijenjenog direktora FBI Jamesa Comeya u prošloj sedmici.


U intervjuu emitiranom u ponedjeljak za program TV mreže Fox News, “Fox & Friends”, Ivanka Trump je kazala da je politički život još iznenađuje i da u njemu "postoji nivo zlobe kakav nisam očekivala".

Upitana šta misli o Comeyevom svjedočenju, tokom koga je tvrdio da mu je Trump predložio da prekine istragu ruskih kontakata bivšeg savjetnika za nacionalnu sigurnost Michaela Flynna, Ivanka Trump je izjavila da se njen otac osjeća "veoma slobodnim i nevjerovatno optimističnim". 

- Uz svu tu buku, uz sav intenzitet medijskog pokrivanja i onoga što ispunjava naslovnice, na kraju zaista moramo biti fokusirani na to zašto je američki narod izabrao Donalda Trumpa za svog predsjednika - izjavila je Ivanka Trump. 

(FENA/Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.