9.10.2017. 11:05
0
Izraelski tenkovi ispalili granate na pojas Gaze
Izraelska vojska je ispalila najmanje dvije granate u nedjelju navečer gađajući lokacije istočno od izbjegličkog kampa Maghazi u centralnom dijelu pojasa Gaze, javlja agencija Wafa. Uz to, uhapšena su i dva Palestinca koji su se približili ogradi na granici sa Izraelom, istočno od Rafaha.

Granate su ispalili tenkovi koji su stacionirani na granici sa Gazom. Nanijeli su materijalnu štetu, ali nije bilo žrtava. Izraelska armija tvrdi da je riječ o projektilu koja je ispaljena prema Izrael iz pojasa Gaze, ali koja je završila na Palestinskoj teritoriji. Nije pojašnjeno zbog čega su uhapšena dvojica Palestinaca u Rafahu niti gdje su odvedeni, navodi agencija.

(FENA/Merima Druškić)

IzraelGaza
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.