14.5.2018. 23:04
1
Operisana Melania Trump
Prva dama SAD-a Melania Trump imala je operaciju bubrega u Valter Rid nacionalnom vojnom kliničkom centru koji se nalazi u blizini Washingtona, saopćio je njen kabinet.

Na osnovu informacija, ona je već neko vrijeme imala "manjih problema" koji su zahtjevali ljekarsku intervenciju.

"Melania Trump podvrgla se embolizaciji, radi tretmana benignog bubrežnog stanja. Procedura je uspješno završena i nije bilo komplikacija. Trump je u Valter Rid nacionalnom vojnom kliničkom centru i tamo će najvjerovatnije ostati do kraja sedmice. Raduje se potpunom oporavku da bi mogla da nastavi svoj rad u ime djece širom planete”, navela je u saopštenju direktorica komunikacija Melanie Tramp Stefani Grišam, prenosi CDM.

Melania Trump prijavila se u bolnicu u ponedjeljak ujutru.

Ona je prva prva dama SAD koja je morala da prođe kroz ozbiljnu medicinsku intervenciju tokom boravka u Bijeloj kući, od kada je Nensi Regan imala mastektomiju u oktobru 1987. godine, piše “CNN”.

Predsjednik SAD Donald Trump ostao je u Bijeloj kući tokom operacije supruge.


(Lejla Trle) 

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.