8.8.2018. 19:29
0
Britanci oduševljeni Kolindom: Ona je lijepa, pametna i seksi. Možemo li je mijenjati za Theresu May?!
Kolinda Grabar Kitarović, predsjednica susjedne Hrvatske, gostovala je u popularnoj britanskoj emisiji "Good Morning, Britain".

Piše: Haris Ahbabović

Predsjednica Hrvatske je "osvojila" Britance, barem kada su u pitanju reakcije nakon njenog javljanja iz Zagreba i kada su u pitanju društvene mreže.

Kolinda je u jutarnjoj emisiji govorila o Brexitu i pritiscima na žene koje se bave politikom, a zbog utiska koji je ostavila tokom nastupa, brojni su napisali pohvalne komentare o njoj.

"Zaista je bilo inspirativno slušati je", "Čini se kao draga gospođa, mnogo bolja od naše premijerke May", "Kakva divna osoba. Lijepa iznutra i spolja. Potpuna suprotnost Theresi May", "Možemo li mijenjati Theresu za nju?", "Svidjela mi se, snažna je, pametna, atraktivna i senzibilna. Možda bi drugi vođe trebalo da je poslušaju. Molim vas, dođite u Britaniju i vodite nas", "Odličan primjer vođe jedne zemlje, a to je pokazala i na Svjetskom fudbalskom prvenstvu", "Odlična je", "Lijepa, elegantna, pametna, seksi... Ali pijre svega predsjednica. Pitam se je li sretna u životu? Želim joj svu sreću i unutrašnji mir", to su samo neki od komentara na Facebooku i Twitteru.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.