23.8.2023. 20:29
0
Drugi avion u vlasništvu Prigožina sletio u Moskvu
FOTO: Twitter
Drugi avion Jevgenija Prigožina sletio je u Moskvu. Prema Flightradaru, Embraer ERJ-135BJ "Legaci 650" sa brojem RA-02748 sletio je u Ostafjevo.

Ranije u 17:19 sati po lokalnom vremenu letjelica je krenula iz prestonice za Sankt Peterburg, gdje je sletila u 18:27 sati. Nakon toga se vratio i sletio u prestonicu u 20:02 sati. 

Prema online praćenju, avion je tokom povratka pravio "cik-cakove" iznad Moskve i ponašao se neprirodno, ali je uspješno sletio na aerodrom, prenosi N1.

Još uvijek se ne zna ko je u tom avionu.

Pojedini mediji pokušali su stupiti u kontakt sa glasnogovornicima Wagnera koji im nisu potvrdili smrt Prigožina, ali su rekli da je trenutno nedostupan. 

(Elmedina H.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.