27.2.2024. 18:21
2
Jeziv snimak koji ledi krv u žilama: Vojnici digli ruke da se predaju, ali to im je bila kobna greška
Užasavajući snimak sa prve linije fronta u Ukrajini pojavio se na društvenoj mreži X.

Kamera na tijelu vojnika zabilježila je jezivo smaknuće dvojice protivničkih vojnika koji su bacili oružje i digli ruke u znak predaje, prenosi Kurir.

Vojnici, koji su sudeći po oznakama pripadnici Oružanih snaga Ukrajine, opkolili su protivnike koje su potom pozvali da izađu iz rova i da se predaju.

Dvojica Rusa su izašla iz skloništa, jedan za drugim, međutim, Ukrajinci su odmah počeli pucati. Jedan od vojnika je zatim prišao i ispalio u njih hice iz blizine. Scenu smaknuća zabilježila je kamera pričvršćena na tijelu jednog od ukrajinskih vojnika.

Za sada nije poznato kad je jeziva scena nastala i na kojem dijelu fronta. Pojedini vojni blogeri su mišljenja da je snimka pronađena nedavno na kameri ubijenog ukrajinskog vojnika iz Treće jurišne brigade.

Veliki broj snimki pogubljenja koje su se pojavile na društvenim mrežama u posljednjih nekoliko dana svjedoče da borbe na prvoj liniji fronta u Ukrajini postaju sve nemilosrdnije.


(Ajdin B.)

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.