20.12.2016. 16:00
2
Murray šokirao publiku: Supruga nije glasala za mene, rekla mi je da je glasala za jahača
Andy Murray izabran je za najboljeg sportaša Velike Britanije po izboru BBC-ja.

Piše: Haris Ahbabović

"Prvo bih želio da se zahvalim svom timu. Oni čine velike žrtve za mene. Provode puno vremena odvojeni od svojih porodica kako bi bili uz mene i zaista cijenim njihovu podršku. Zahvalio bih se svojoj porodici, majci koja je u publici, kao i ocu koji se ponovo oženio prije deset dana. Čestitam svim sportistima koji su novinovani za nagrade. Ovo je bila nevjerovatna godina za britanski sport i ja sam veoma ponosan što sam dio toga."

Škotski teniser je potom šokirao publiku kada je rekao da njegova supruga, Kim Sears, nije glasala za njega, prenosi Kurir.

"Moraću sa suprugom da raspravim neke stvari. Sat vremena prije početka ceremonije mi je rekla da je glasala za Nicka Scaltona. Nije pametan potez od nje da je to uradila sada kada dolaze božićni praznici", rekao je Murray.

2
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.