9.9.2018. 12:47
0
Federer i Đoković na završnom Masters turniru u Londonu, večeras finale US Opena kod muškaraca
Poznati su prvi učesnici završnog teniskog masters turnira u Londonu, na kojem će od 11. do 18. novembra učestvovati osam najboljih tenisera svijeta.

Nakon odličnih nastupa na grand slam turniru u New Yorku - US Openu, prvom teniseru svijeta Špancu Rafaelu Nadalu na završnom turniru pridružili su se Švicarac Roger Federer i Srbijanac Novak Đoković. 

Federer je prestižni turnir dobio šest puta, dok Đoković ima pobjedu manje, saopćeno je iz ATP-a. 
  
Naslov brani Bugar Grigor Dimitrov, kojeg najverovatnije ove godine neće biti na turniru, jer trenutno zauzima 17. mjesto ATP liste.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.