7.1.2024. 12:00
0
Novi šok: Rafael Nadal neće igrati na Australian Openu!
Španski teniser Rafael Nadal je objavio na društvenim mrežama kako zbog povrede mišića neće nastupati na prvom Grand Slamu sezone, Australian Openu

On je zadobio povredu u prethodnom meču na turniru u Brisbaneu, tako da je ovo nastavao agonije sa povredama koje već godinama muče legendarnog Španca.

- Zdravo svima, tokom mog posljednjeg meča u Brizbejnu imao sam mali problem sa mišićem koji me je, kao što znate, zabrinuo. Kada sam stigao u Melburn, imao sam priliku da uradim magnetnu rezonancu i imam mikro-rupturu na mišiću, ne u istom dijelu gdje sam imao povredu i to je dobra vijest. Trenutno nisam spreman da se takmičim na maksimalnom nivou u 5 setova. Letim nazad u Španiju da vidim svog doktora, da se liječim i odmorim - objavio je Rafael Nadal.

(Sead M.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.