24.9.2016. 14:26
0
Bivša supruga srbijanskog fudbalera: Tukao me je dok sam bila trudna, pokušao me silovati pred sinom
Albert Nadj
Jelena i Albert Nadj
Jelena Nadj
U emisiji "Život priča" Tatjane Vojtehovski, bivša supruga fudbalera Alberta Nađa ispričala je detalje o zlostavljanju koje je trpjela u braku.

Kaže da je imala svega 14 godina i nije bila punoljetna kada je riješila da stupi u brak sa njim. Uprkos majčinim protivljenjima, udala se. Prve batine od supruga dobila je na svadbenom vjenčanju, a tukao je čak i u trudnoći, zbog čega, kako kaže Jelena, njihov sin i danas ima problema s očima. Potrebna mu je operacija, a prema Jeleninim riječima, Albert odbija da je plati.

Batine su i pred djecom bile redovna pojava, a jednom prilikom je Albert čak i pokušao da siluje Jelenu pred njihovim sinom, koji je pokušao da je zaštiti, priča Albertova bivša supruga.

"Ne znam ni sama. Nadala sam se da će nasilje da prestane i da će Albert da se unormali", odgovorila je Jelena na pitanje voditeljke zašto je godinama trpjela takvo nasilje, dodavši i da sebi ne može da oprosti što ga nikada nije prijavila.

Jelena je danas razvedena, a kaže da je Albert alimentaciju platio svega tri puta, prenosi CDM.

(Adna Zukanović-Zilić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.