2.4.2024. 10:42
0
Desingerica je ponovno zgrozio fanove na nastupu: Djevojci iz publike gurao mikrofon u usta
Srbijanski pjevač Desingerica ponovno je šokirao snimkom s jednog svog nastupa. Video je podijelio na svom TikToku, a na njemu se vidi kako je jednu djevojku iz publike držao za glavu i gura joj mikrofon u usta, piše 24sata.hr.

Snimak se sada proširio društvenim mrežama, a on se našao na meti negativnih komentara.

"Ovo je bolesno", "Imaš li granica", "Ovo je stvarno previše", "To je to. Dotakli smo dno" pisali su na društvenim mrežama. 

Međutim, sudeći po snimci, njegovoj publici nije smetao njegov potez na nastupu.

Na jednom nastupu je ovaj pjevač tenisicama udarao obožavatelje po glavi, a isto je ponovio više puta. Nakon toga su mu zabranili javne nastupe u Banjoj Luci. 

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.