1.1.2016. 17:48
0
Djevojci spale hlače tokom vožnje na disku, dečko je bezuspješno pokušavao pokriti
Video koji vam donosimo prikazuje urnebesan trenutak kada dečko pokušava pokriti djevojku kojoj su tokom vožnje na La Tagadi spale hlače.

Naime, par je odlučio da se provoza na atrakciji koja je u Kostariki poznata pod imenom La Tagada, riječ je o disku koji vrti i "baca" ljude, pogotovo kad pokušaju ustati. Djevojci su tokom vožnje spale hlače, ali ona se nije mogla pustiti kako bi ih podigla. Dečko ju je pokušao prekriti nogama, no, oni koji su učestvovali u vožnji, kao i oni koji su stajali pored La Tagade, su sve vidjeli. 

(Adna Zukanović-Zilić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.